Limburgse Jeugdmasters (LJM)

Anson, Dido, Xam en Daantje plaatsen zich voor LJM-finale

Daantje en Xam in de kwartfinale van de LJM in Weert.

Anson, Dido, Xam en Daantje hebben zich geplaatst voor de finaleronde van de Limburgse Jeugdmasters (LJM). Gisteren werd de vierde ronde van deze toernooicyclus gespeeld in Weert. De deelnemers konden hier voor de laatste keer punten verdienen voor een plek in de finaleronde, waar per klasse de tien beste spelers aan mee mogen doen.

Jeugd Presteert Goed op LJM-1

Afgelopen zondag namen 4½ jeugdleden deel aan de 1e ronde van de Limburgse Jeugdmasters. 's Morgens kwam Anson Chen uit in de 3e klasse en 's middags traden Dido Giesen, Xam Spaargaren en Stan Hoezen aan. Raff Derks was afgemeld voor de 1e ronde, maar Daantje, uitkomend voor Westa, echter nog altijd lid van ons cluppie, maakte ook haar opwachting.

Stan wint LJM in Geleen

Stan Hoezen heeft vanmiddag de finale gewonnen in de tweede klasse bij de Limburgse Jeugdmasters (LJM) in Geleen. Vanochtend wist hij als poulewinnaar de hoofdronde te bereiken, waar hij de winning mood vasthield. Ook in de finale tegen Jens Slakhorst van Quick '72 / Schimmert, stond hij na vijf games aan de goede kant van de score.

Jules en Daantje scoren op LJM Finale

Afgelopen zondag namen Jules, Niels en Daantje deel aan de finale van de Limburgse Jeugdmasters (LJM), waarvoor ze zich geplaatst hadden vanwege de uitstekende prestaties tijdens de 4 voorrondes. Jules en Niels maakte hun opwachting in de topklasse en Daantje mocht uitkomen in de 1e klasse. Alle spelers werden in eerste instantie verdeeld over twee poules van 5 kemphanen.