Jeugd

Wederom geslaagde tafeltennisclinics voor leerlingen St. Jozefschool

Ook dit jaar heeft TTC weer tafeltennisclinics gehouden voor de leerlingen van de groepen 3 t/m 8 van de Sint Jozefschool. Maar liefst 182 leerlingen mochten onder leiding van trainer Jan Strolenberg weer kennis maken met onze tafeltennissport. Dat gebeurde op een leuke en aantrekkelijke manier. Jan gaf ook met Syd, Lynn en Sam die ook lid zijn van TTC korte tafeltennisdemonstraties.

Anson wint het B-ranglijsttoernooi in Tilburg

Anson heeft zondag het B-Jeugdranglijsttoernooi in Tilburg gewonnen in de categorie JO15 (jongens onder 15 jaar). Door deze prestatie heeft hij bovendien een A-licentie verdiend. Borre en Dido kwamen zondag ook in actie op het A-Jeugdranglijsttoernooi, dat deze keer tegelijk met het B-Jeugdranglijsttoernooi werd gespeeld. Beide spelers haalden de kwartfinale in hun leeftijdscategorie.

Dido en Borre succesvol tijdens NJM finale

In het pinksterweekeind werden de finales van de Nationale Jeugd Meerkampen gehouden in Panningen. Dit is het mooiste toernooi voor de tafeltennissende jeugd in Nederland. Namens TTC hadden Dido Giesen (meisjes onder 17) en Borre Hermans (jongens onder 15) alle voorrondes overleefd en mochten ze deelnemen aan deze finale, die per klasse in een 12-kamp gegoten is.