Aankondiging

TTC verwelkomt niet-zo-oude oudleden op vrijdag 1 december

Aanstaande vrijdag 1 december zullen vanaf 20:15 uur een aantal niet-zo-oude oud-leden van TTC (sommigen voor het eerst) onze nieuwe zaal en kantine gaan betreden. Zij zullen tijdens deze avond in de gelegenheid gesteld worden, om de al-dan-niet-nog-aanwezige tafeltenniskwaliteiten te testen en om gezellig met elkaar bij te kletsen samen met de aanwezige actieve ttc-leden.

TTC opent haar deuren weer

Eindelijk is het dan zover, na meer dan drie maanden afzien, kan TTC haar deuren weer openen voor alle leden. Vanwege de versoepelingen van het kabinet én in goed overleg met de gemeente is onze nieuwe parel aan de Hoogstraat in Tegelen weer toegankelijk. Het bestuur en de gemeente hebben afgesproken dat er dit jaar geen zomerstop zal zijn.

Feestelijke opening van de nieuwe zaal op 3 januari

Vooraanzicht zaal Hoogstraat december 2019

Onze nieuwe accommodatie is nu (bijna) écht klaar en dat moet natuurlijk uitgebreid worden gevierd. Dit gaan we doen op vrijdag 3 januari om 19 uur, wanneer het lint bij de ingang officieel wordt doorgeknipt. Daarna kunnen de festiviteiten beginnen. Behalve de onthulling van ons nieuwe onderkomen, mogen we ons deze avond verheugen op meer verrassingen.