Nieuws

Verslag dubbelkampioenschappen 2013

Op zaterdag 14 december, de dag waarop onze kampioensteams werden gehuldigd en twee jeugdleden zich naar het verre Assen begaven voor het B-jeugdranglijsttoernooi, werden ook de jaarlijkse dubbelkampioenschappen gehouden. Vijftien TTC’ers met uiteenlopende leeftijden en vaardigheden, verzamelden zich tegen de middag in onze sportzaal met de intentie om klokslag twaalf uur te beginnen.

Geef je snel op voor de Dubbelkampioenschappen!

Op zaterdag 22 december worden de dubbelkampioenschappen van 2012 gehouden. Het toernooi is bestemd voor álle leden van TTC en bestaat al sinds de beginjaren van onze club.  Zeker in dit jubileumjaar mag het kampioenschap dus niet ontbreken, net zo min als al onze prominente en minder prominente leden die nog een batje kunnen vasthouden.

Dubbelkampioenschappen 2009

Op zaterdag acht november werd omstreeks half twaalf de zaal geopend voor onze jaarlijkse dubbelkampioenschappen. Enkele vroege vogels konden meteen de zaal binnenstormen en zich alvast voorbereiden op het toernooi. Meteen bij binnenkomst sprak een van de jeugdleden de wens uit om samen met een speler uit het eerste team te mogen dubbelen.

Dubbelkampioenschappen 2008

Zondagmorgen, 2 november, eindelijk weer eens een lekkere temperatuur om te gaan wandelen, fietsen, in de tuin te werken of iets anders wat je bij een graad of 15 kan doen. Maar TTC zou TTC niet zijn om op deze mooie najaarsdag de jaarlijkse dubbelkampioenschappen te organiseren.