Nieuws

Verslag Voorjaarstoernooi 2015

Op zaterdag 16 mei vond het voorjaarstoernooi 2015 plaats, georganiseerd door Joep van Leipsig, Arne Reijntjes, Jeffrey Ramaekers en Roel van de Ven. Om 12 uur begonnen de spelers met hun wedstrijden in twee verschillende poules. De wedstrijden gingen echter niet helemaal volgens de normale regels...

Voorjaarstoernooi 2012

Op zaterdag 2 juni organiseert TTC het voorjaarstoernooi. Het is een 'individueel teamtoernooi', waarbij je gedurende de dag met steeds andere teamgenoten speelt. Het toernooi is bestemd voor alle leden van TTC. Opgeven kan nog uiterlijk tot en met zondag 27 mei a.s.

Voorjaarstoernooi 2010

De dag nadat het eerste seniorenteam was gehuldigd voor hun promotie naar de derde divisie, werden rond het middaguur de zaaldeuren geopend voor het Voorjaarstoernooi. Bij deze jaarlijkse activiteit wordt er wel getafeltennist, maar alleen met ander materiaal dan men daar doorgaans bij gewend is.

Voorjaarstoernooi 2009

Op zaterdag 23 mei werd het voorjaarstoernooi gespeeld. Er waren 18 deelnemers die de verleidingen van het prachtige voorjaarsweer wisten te weerstaan en tuin of terras hadden verlaten om in de zaal een balletje te komen slaan. Zoals aangekondigd in de uitnodiging had de organisatie het toernooi dit jaar in een nieuwe vorm gegoten.

Voorjaarstoernooi 2008

Zaterdag 24 mei werd het voorjaarstoernooi gehouden. Een jaarlijks toernooi waarbij de tafeltennissport op een alternatieve wijze wordt beoefend. Ditmaal moesten de deelnemers het strijdtoneel met camping-batjes betreden. Onze clubkampioenen Jack Brokmann en Luc Oehlen lieten zien dat zij ook daarmee het beste uit de voeten kunnen.