Nieuws

Seizoensafsluiting jubileumjaar

Dit stukje heeft even op zich laten wachten en waarschijnlijk zijn de meeste van jullie inmiddels al terug van vakantie en uitgerust voor het nieuwe seizoen, maar voor de zomervakantie hebben we natuurlijk nog de seizoensafsluiting van ons jubileumjaar gehad met een geslaagde activiteit bij de senioren en junioren.

Verslag seniorenactiviteit 2014

Afgelopen zaterdag (19 juli) was het dan zover de jaarlijkse seniorenactiviteit van TTC. Dit jaar verzamelden we met z'n allen op de golfclub de Berckt in Baarlo. Ondanks de hitte was bijna iedereen aanwezig. Behalve Jack, die vond het te warm. Vervolgens werden we verdeeld in twee groepen en kregen we een clinic putten en driven.

Seizoen afsluiting senioren 2011

Na het midgetgolf van afgelopen jaar stond dit jaar het beugelen op het programma bij BC de Kuiters aan de St Vincentiusstraat.  Opgegeven hadden zich 18 leden. Een mager aantal. Terwijl de jongere senioren zich aan het uitsloven waren in de Gulickhal in het ALL WIN-zaalvoetbaltoernooi maakte de rijpere jeugd (jongste deelnemer 41 jaar) zich klaar voor een avondje beugelen. Verdere aderlating was dat balvirtuoos  Jos van Heel (zowat winnaar van elke seizoen afsluiting waar een bal in voorkomt) zich ook niet opgegeven had.

Afsluiting Seizoen Senioren

Nu het seizoen weer staat te beginnen willen we nog graag even terugblikken naar wat er aan het einde van het seizoen gebeurde tijdens de seizoens-afsluiting voor de senioren en recreanten. Zou Jos van Heel wederom de activiteit winnen die niets met tafeltennis te maken heeft, wat zijn de verwachtingen voor het komende seizoen en wat zal er te eten zijn tijdens de bbq?