Nieuws

Dropping 2009

Ook dit jaar werd de jeugd van TTC ergens in het bos uitgezet met de opdracht om de weg terug te vinden. Vier groepen van in totaal 16 jeugdleden, 10 begeleiders en een fotograaf doolden in de avond van 11 december door de bossen van Belfeld en Tegelen in de hoop weer terug te keren in de kantine op de Hoogstraat.

Dubbelkampioenschappen 2009

Op zaterdag acht november werd omstreeks half twaalf de zaal geopend voor onze jaarlijkse dubbelkampioenschappen. Enkele vroege vogels konden meteen de zaal binnenstormen en zich alvast voorbereiden op het toernooi. Meteen bij binnenkomst sprak een van de jeugdleden de wens uit om samen met een speler uit het eerste team te mogen dubbelen.

Koningslust 2 - Recreanten 2: 4-6

Maandag 2 november speelden wij de wedstrijd tegen Koningslust. Drie dames en een heer van Koningslust tegen vier heren van TTC. In alle gespeelde partijen was het een dubbeltje op z'n kant. Wiel won zijn eerste partij met 3 sets tegen 1 van Davie en verloor zijn tweede partij van Ellen met 3 sets tegen 1. Eric deed zijn naam eer aan door beide partijen te winnen van Jo en Riek.

Sterk optreden van TTC 2 tegen Falco 2

Dat het tweede team aan een ijzersterk seizoen bezig is, werd afgelopen zaterdag weer eens bevestigd door de 8-2 zege op Falco. Het team is nu nog steeds ongeslagen en prijkt bovenaan in de ranglijst. Bij TTC 1 loopt het seizoen wat moeizamer. Vorige week werd met 7-3 verloren van Sittard. Hierdoor wordt het steeds lastiger om de gewenste promotie naar de derde divisie te bereiken.