Nieuws

Schaatsen in Grefrath

Afgelopen zaterdag - 13 december - hadden maar liefst elf jeugdleden plus drie begeleiders de moed gevonden om de vrieskou te trotseren en in Grefrath te gaan schaatsen. Terwijl de rest van de vereniging thuis bij de kachel zat en Nick nog op de fiets, stonden we om één uur ’s middags alvast buiten de zaal te “verozelen” als voorbereiding op deze expeditie.

TTC 1 en TTC 2 scoren mager

Afgelopen zaterdag was de laatste wedstrijd van het seizoen in de reguliere competitie. Veel tegelse teams speelden voor lijfsbehoud in hun klasses. Voor TTC 3, TTC 4, TTC 5 en TTC 6 was het de laatste kans om niet te degraderen. Voor sommige teams was de opgave minder moeilijk dan andere.

TTC 1 en TTC 2 behalen monsterscores in de eerste wedstrijden van de playoffs

Afgelopen week plaatste zich ook het tweede team voor de play-offs, als de nummer drie van de poule. Op die manier werd een wedstrijd tussen het eerste team en het tweede team ontlopen. Afgelopen zaterdag nam TTC 1 het op tegen Kluis uit Geleen, terwijl het tweede aantrad tegen Nieuwenhagen 2. Het eerste team speelde tegen de nummer vier uit de andere poule, Kluis.

Dubbelkampioenschappen 2008

Zondagmorgen, 2 november, eindelijk weer eens een lekkere temperatuur om te gaan wandelen, fietsen, in de tuin te werken of iets anders wat je bij een graad of 15 kan doen. Maar TTC zou TTC niet zijn om op deze mooie najaarsdag de jaarlijkse dubbelkampioenschappen te organiseren.

TTC 2 plaatst zich ook voor de play-offs

Afgelopen zaterdag hoefde het eerste team al niet meer te spelen. Ze konden rustig afwachten op de resultaten uit de andere poule. Daar ze eerste zijn geworden in hun poule staat volgende week de wedstrijd tegen de nummer vier uit de andere poule op het programma. In die poule waren nog drie teams in de strijd om plaats nummer vier, Elsloo, Kluis en TTC 2.