Nieuws

Jeugd Tegeltoernooi verplaatst naar zaterdag 5 mei

De inschrijvingstermijn voor het Tegeltoernooi is gesloten. Helaas moeten we vaststellen dat de belangstelling, met name bij de jeugd, wat tegenvalt. De organisatie van het toernooi heeft daarom in overleg met de NTTB besloten alles te comprimeren naar één dag; zaterdag 5 mei. Dit betekent dus dat de jeugd van de zondag naar de zaterdag gaat verhuizen.

TTC Organiseert Tegeltoernooi 2012

In het kader van het 50 jarig jubileum dat TTC in 2012 viert zal er op 5 en 6 mei 2012 weer een Tegeltoernooi georganiseerd worden door TTC. Nostalgisch ingestelde personen kunnen zich wellicht nog herinneren dat wij dit toernooi in het verleden vele jaren, met veel succes, hebben georganiseerd. De gezelligheid was tijdens maar vooral ook na het toernooi natuurlijk zeer belangrijk.

Activiteiten Jubileumjaar 2012

Het is al een tijd geleden dat er nieuws is verschenen over ons aanstaande jubileumjaar, maar in de tussentijd heeft de jubileumcommissie en haar werkgroepen niet stilgezeten, integendeel. De geplande activiteiten krijgen steeds meer vorm en in deze ‘nieuwsbrief’ wordt er wat dieper ingegaan op elk van deze.

Jubileum Site

Dag allemaal,

vol trots laat ik jullie weten dat vanaf heden de website is aangevuld met een nieuw gedeelte helemaal gericht op het jubileum.  De afgelopen weken is er hard gewerkt om de site op te bouwen en in een iets ander jasje te steken dan de rest van de site.