Nieuws

Eerste jeugdteam TTC promoveert naar landelijke competitie

Het eerste jeugdteam van TTC is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de Limburgse hoofdklasse! Dit betekent dat het team komend voorjaar mag uitkomen in de landelijke competitie. Zaterdag 20 december om 17.00 uur zullen de jongens voor deze geweldige prestatie worden gehuldigd in onze kantine, samen met de kampioenen van het startersteam TTC 5.

TTC 1 - Taveri 1

De tweede ronde van de najaarscompetitie van 20 september bracht voor onze seniorenteams weinig goeds, maar het leverde wel een uitgebreid verlag op van de wedstrijd TTC 1 - Taveri 1, welliswaar van de hand van de tegenstander.

TTC 1 haalt kampioenschap niet binnen

Nadat promotie naar de 3e divisie al eerder veilig was gesteld, is het eerste seniorenteam er niet in geslaagd het kampioenschap in de hoogste klasse van de afdeling Limburg binnen te halen. Tijdens de reguliere competitie wist het team evenveel punten te vergaren als concurrent Landgraaf en het onderlinge resultaat tussen de teams was in het voordeel van onze mannen.

Recreanten 1 kampioen in de 4de klasse!

Afgelopen dinsdagavond is ons eerste recreantenteam er in onze eigen zaal in geslaagd om het kampioenschap in de vierde klasse te bemachtigen. Reeds vroeg in de competitie wist het team de koppositie te bemachtigen en heeft deze positie tot aan het eind weten te behouden. Door de 8-2 overwinning op Panningen 2 heeft het team dit seizoen maar liefst 103 punten weten te bemachtigen.