Nieuws

TTC 5 ook Limburgs Kampioen!

Nadat TTC 5, bestaande uit Jules Noten, Juul Nijssen en Tren Derks, vorige week het kampioenschap behaalde in de 5e klasse van Noord Limburg traden ze afgelopen zaterdag aan tegen de kampioen van Zuid Limburg, Landgraaf 1, met als inzet het kampioenschap van Limburg in de 5e klasse.

TTC 3 is kampioen in de derde klasse!

Vincent, Owen en Miraç zijn kampioen geworden in de derde klasse. Samen met TTC 4 en nog twee andere teams hadden ze de play-offs bereikt die vandaag in de zaal van TTC werden gespeeld. De dag begon met een dikke overwinning tegen SETA 2 in de eerste ronde van de play-offs. Ook Dido en Jasmijn van TTC 4 wonnen hun eerste wedstrijd overtuigend met 5-0.

Hulde aan de TTC-kampioenen!

Afgelopen zaterdag 14 december was 't Trepke het dampende decor van de aangekondigde huldiging van onze najaarskampioenen. Het dampende karakter was niet alleen het gevolg van de inspanningen van de dubbelkampioenschapdeelnemers, maar kwam ook door het aantal toegestroomde bezoekers dat het kampioenen hun verdiende eer kwam bewijzen.

TTC 3 wordt kampioen!!!

Het derde seniorenteam heeft afgelopen zaterdag met een zeer overtuigende 8-2 overwinning het kampioenschap in de tweede klasse bemachtigd. De overwinning is een fraaie afsluiting van een bijzonder sterk tweede deel van deze najaarscompetitie, waarin 38 van de 64 winstpunten werden gescoord en koplopers Minor en Seta één voor één werden gepasseerd.

Ook het derde jeugdteam wordt kampioen!

We hebben er weer een kampioensteam bij! Na het succes van het vierde jeugdteam vorige week is vandaag het derde jeugdteam kampioen geworden. Er waren vandaag nog maar twee punten nodig om de titel veilig te stellen en na drie partijen was het al raak. Jeffrey kreeg de eer om het kampioenschapspunt te maken nadat Roel de eerste winstpartij voor Tegelen had binnengehaald.

TTC 3 Kampioen!!!

Afgelopen weekeinde kon TTC 3 al kampioen worden in de 2e klasse. Na een heel goed seizoen van alle teamleden, mochten Robert, Ruben en Rob het afmaken tegen Sibbe. Er moest wel ruim gewonnen worden, maar de heren lieten er dan ook geen gras over groeien, 10 – 0. Verder speelde TTC 1 in de eerste halve finale van de play-offs in de hoofdklasse en vocht TTC 2 voor lijfsbehoud in diezelfde klasse.