Nieuws

Jack Brokmann wederom Clubkampioen in 2019

Afgelopen zaterdag (eerste zaterdag van het nieuwe jaar) werden, traditioneel, de clubkampioenschappen voor de senioren georganiseerd door de Technische Commissie. Het unieke aan deze editie was dat hij eenmalig in de tijdelijke zaal aan de Breuken zou plaatsvinden. Toch ontbraken er veel namen bij deze editie om verschillende redenen, blessures, andere verplichtingen, vakanties, etc.

Thijs Dekkers wederom Clubkampioen Recreanten

Nadat de senioren en junioren hun clubkampioenschap al hadden gespeeld traden de recreanten op 21 januari 2018 aan voor de strijd om de hoogste sportieve eer binnen de club. Alhoewel alle finalisten het Thijs erg moeilijk maakten, wist hij er telkens weer bovenop te krabbelen en, met drie gewonnen wedstrijden in de finale, de titel veilig te stellen.

Jack Brokmann wéér Clubkampioen

Jack Brokman mag zich weer voor een jaar de beste speler van TTC noemen. Hij wist de titel veilig te stellen door op zaterdag, 7 januari 2017, tijdens het clubkampioenschap voor de senioren in de finale alle tegenstanders af te troeven. Hij haalde hiermee zijn 17e clubkampioenschap binnen, waarmee hij zijn eigen record nog maar eens verder aanscherpte.