Nieuws

TTC 1 - Taveri 1

De tweede ronde van de najaarscompetitie van 20 september bracht voor onze seniorenteams weinig goeds, maar het leverde wel een uitgebreid verlag op van de wedstrijd TTC 1 - Taveri 1, welliswaar van de hand van de tegenstander.

TTC 1 haalt kampioenschap niet binnen

Nadat promotie naar de 3e divisie al eerder veilig was gesteld, is het eerste seniorenteam er niet in geslaagd het kampioenschap in de hoogste klasse van de afdeling Limburg binnen te halen. Tijdens de reguliere competitie wist het team evenveel punten te vergaren als concurrent Landgraaf en het onderlinge resultaat tussen de teams was in het voordeel van onze mannen.

Hulde aan de TTC-kampioenen!

Afgelopen zaterdag 14 december was 't Trepke het dampende decor van de aangekondigde huldiging van onze najaarskampioenen. Het dampende karakter was niet alleen het gevolg van de inspanningen van de dubbelkampioenschapdeelnemers, maar kwam ook door het aantal toegestroomde bezoekers dat het kampioenen hun verdiende eer kwam bewijzen.

Team 1 promoveert naar de derde divisie

Alhoewel het eerste team gisteren geen kampioen werd in de hoofklasse, ondanks een knappe 8 - 2 overwinning op Falco uit Valkenburg, stelde ze hun promotie naar de derde divisie toch veilig. Concurrent Landgraaf 1 behaalde gisteren tegen Seta genoeg punten voor het kampioenschap. Vanaf hier willen we Landgraaf dan ook hartelijk feliciteren met het behaalde resultaat.

Huldiging Team 1

Nadat een aantal weken geleden, op de laatste competitiedag van het afgelopen seizoen, al flink geproost was op het behalen van het kampioenschap van het eerste team in de Hoofdklasse van de afdeling Limburg, was er op vrijdag 28 mei jongstleden een officiele huldiging van dit team.