Nieuws

Hulde aan de TTC-kampioenen!

Afgelopen zaterdag 14 december was 't Trepke het dampende decor van de aangekondigde huldiging van onze najaarskampioenen. Het dampende karakter was niet alleen het gevolg van de inspanningen van de dubbelkampioenschapdeelnemers, maar kwam ook door het aantal toegestroomde bezoekers dat het kampioenen hun verdiende eer kwam bewijzen.

TTC 3 wordt kampioen!!!

Het derde seniorenteam heeft afgelopen zaterdag met een zeer overtuigende 8-2 overwinning het kampioenschap in de tweede klasse bemachtigd. De overwinning is een fraaie afsluiting van een bijzonder sterk tweede deel van deze najaarscompetitie, waarin 38 van de 64 winstpunten werden gescoord en koplopers Minor en Seta één voor één werden gepasseerd.

TTC 3 Kampioen!!!

Afgelopen weekeinde kon TTC 3 al kampioen worden in de 2e klasse. Na een heel goed seizoen van alle teamleden, mochten Robert, Ruben en Rob het afmaken tegen Sibbe. Er moest wel ruim gewonnen worden, maar de heren lieten er dan ook geen gras over groeien, 10 – 0. Verder speelde TTC 1 in de eerste halve finale van de play-offs in de hoofdklasse en vocht TTC 2 voor lijfsbehoud in diezelfde klasse.