Nieuws

Eerste recreantenteam op koers voor het kampioenschap

Ons eerste recreantenteam is hard op weg om het kampioenschap in de vierde klasse te behalen. Het Tegelse collectief met Rob op het Veld, John Janssen en de 'herintreders' Bart van Leipsig, Paul Hermans en John Beurkens was deze competitie bijna onverslaanbaar. Alleen Armada wist in de eerste wedstrijd een 6-4 nederlaag aan het nieuwe team te ontfutselen.

Beslissingswedstrijd Hoofdklasse

Zaterdag 17 december a.s. speelt ons tweede team de beslissingswedstrijd voor promotie naar de Hoofdklasse. De wedstrijd tegen Elsloo 1 begint om 14.00 uur in de zaal van BKS Sittard (Burgemeester Arnoldtsstraat 20). Iedereen is welkom om de heren te komen aanmoedigen en te genieten van een mooie pot tafeltennis.

TTC 1 haalt finale play offs niet

Het eerste team van TTC is er niet in geslaagd te final te bereiken van de play-offs. In en tegen Heerlen werd de wedstrijd na een 0 - 5 achterstand gestopt omdat de Heerlenaren op dat moment niet meer achterhaald konden worden, daar de eerste wedstrijd in Tegelen al op een 6 - 4 overwinning van uit was gekomen voor het team van Heerlen.