Nieuws

Daantje plaats zich voor 2e ronde NJM in Almere

Afgelopen zondag speelde Daantje in de 1e rond van de NJM in Venray. Vanwege de geringe animo wist ze vooraf al dat ze door was naar de 2e rond van de NJM die in Almere gehouden zal worden. De toernooi organisatie had, vanwege het geringe aantal inschrijvingen, besloten dat het toernooi voor de kadetten (waartoe Daantje behoort) en de junioren samen te voegen.

Jules en Daantje scoren op LJM Finale

Afgelopen zondag namen Jules, Niels en Daantje deel aan de finale van de Limburgse Jeugdmasters (LJM), waarvoor ze zich geplaatst hadden vanwege de uitstekende prestaties tijdens de 4 voorrondes. Jules en Niels maakte hun opwachting in de topklasse en Daantje mocht uitkomen in de 1e klasse. Alle spelers werden in eerste instantie verdeeld over twee poules van 5 kemphanen.

Niels, Jules en Daantje bereiken finaleronde LJM

Niels, Jules en Daantje hebben zich geplaatst voor de finaleronde van de Limburgse Jeugdmasters (LJM). Afgelopen zondag werd de vierde ronde van de LJM gespeeld in Geleen, overigens zonder Daantje en Niels. Daantje was al zeker van een finaleplaats in de eerste klasse en Niels was al zo goed als zeker van een plaats in finaleronde van de topklasse.

Jules Holtman bereikt NJM-finale

Jules Holtman heeft zich geplaatst voor de finale van de Nationale Jeugdmeerkampen (NJM). Bij de halve finales van de NJM, afgelopen zondag in Assen, eindigde hij bij de twaalf beste spelers van de jongens pupillen, waardoor hij in het weekend van 4 en 5 juni in actie mag komen bij de finale in Panningen.