Nieuws

Jeugd Presteert Goed op LJM-1

Afgelopen zondag namen 4½ jeugdleden deel aan de 1e ronde van de Limburgse Jeugdmasters. 's Morgens kwam Anson Chen uit in de 3e klasse en 's middags traden Dido Giesen, Xam Spaargaren en Stan Hoezen aan. Raff Derks was afgemeld voor de 1e ronde, maar Daantje, uitkomend voor Westa, echter nog altijd lid van ons cluppie, maakte ook haar opwachting.

Dido Wint 1e Ronde NJM

Afgelopen zondag, 22-10-2017, namen Stan Hoezen en Dido Giesen deel aan de 1e vooronde van de Nationale Jeugdmeerkampen, die in Venray (bij tafeltennisclub TTV Venray) werden gespeeld. Shania Rouleaux  moest helaas, door ziekte, afzeggen. 

Dido wint het Andro Kids troosttoernooi

Dido heeft afgelopen weekend in Düsseldorf het Andro Kids troosttoernooi gewonnen in haar leeftijdscategorie. Ze begon zaterdag in een vierkamp waarin ze nét naast de tweede plaats greep. Met de behaalde derde plaats mocht ze zondag verder naar het troosttoernooi, samen met 31 andere leeftijdsgenootjes. Hier stoomde ze door naar de finale die ze met 3-0 won!

Oeles Toernooi 2017

Op zaterdag 17 juni 2017 ontving TTC een delegatie van de Oeles voor een tafeltennistoernooi. Afgelopen vasteloavend was ‘onze’ Jules Noten adjudant in het jeugdtrio en TTC had een tafeltennis-middag cadeau gedaan, waarvoor iedereen die te maken had met het jeug-trio uitgenodigd was om deel te nemen.