Nieuws

Xam en Raff nu ook Limburgs kampioen!

Xam en Raff zijn nu ook Limburgs kampioen in de derde klasse. Een week nadat ze kampioen werden in poule A van deze klasse, stond de wedstrijd om de Limburgse titel op het programma. De tegenstander van TTC 2 was Quick 1, de winnaar van de zuidelijke poule in de derde klasse. Raff en Xam zorgden voor een 2 - 0 voorsprong door allebei hun eerste enkelspel te winnen.

TTC 2 en TTC 5 zijn kampioen!

Het tweede en het vijfde jeugdteam zijn gisteren kampioen geworden in de najaarscompetitie. Raff en Xam van TTC 2 hadden tot nu toe alle duels ruim gewonnen en begonnen als grote favorieten aan de beslissingswedstrijden in Tegelen. Met een 4-1 overwinning tegen Armada 1 werd het kampioenschap in de derde klasse uiteindelijk zeer verdiend binnengehaald, al ging het zeker niet vanzelf.

Dido en Jasmijn Kampioen!!

Afgelopen zaterdag stelde het 6e jeugdteam, bestaande uit Dido Giesen en Jasmijn Soree, uitkomend in de 6e klasse, het kampioenschap in dezelfde klasse veilig met een 3 - 2 overwinning op Asterix 2. Hiermee kwam het totaal aantal behaalde punten, na 9 zwaarbevochte wedstrijden, op 36, een gemiddelde van 4 overwinningen per wedstrijd.