Nieuws

Een succesvol LJM 1

Op 30 november reisde TTC weer met een groep jeugd af naar Heerlen voor het eerste toernooi van de Limburge Jeugd Masters. Het eerste LJM was succesvol. Daantje en Marlou vielen in de prijzen en er werd veel plezier beleefd op de tribunes.

Jules en Daantje soeverein naar kwartfinale NJM

Afgelopen zondag, 28 september 2014, namen Jules Holtman en Daantje Lommen deel aan de achtste finales van Nationale Jeugdmeerkampen in Maasbracht. Bij aankomst was al duidelijk dat de opkomst niet heel erg hoog was, waardoor zowel Jules en Daantje moesten strijden in een 5-kamp met de andere kemphanen. De nummers 1 zouden zich direct plaatsen voor de volgende ronde, het doel was dus gezet.

Drie TTC'ers naar NTTB Jeugdcup

Dit jaar zijn maarliefst drie TTC'ers uitgenodigd om deel te nemen aan de NTTB Jeugdcup. De Jeugdcup van 2014 wordt op 5 en 6 juli gespeeld in het Nationaal Sportcentrum Papendal. Tijdens dit weekend spelen de beste welpen en pupillen van de acht Nederlandse afdelingen in teamverband tegen elkaar.

Jules Holtman wint LJM-finale

Jules Holtman en Danique Peeters reisden afgelopen zondag met Rins en Mario af naar Maasbracht om hier de finale van de Limburgse Jeugdmasters te spelen. Jules en Danique hadden in eerdere toernooien laten zien dat ze tot de beste tien van hun klasse behoorden. Jules won eerst de 3e klasse B en Danique de 3e klasse A.