Nieuws

Hulde aan de TTC-kampioenen!

Afgelopen zaterdag 14 december was 't Trepke het dampende decor van de aangekondigde huldiging van onze najaarskampioenen. Het dampende karakter was niet alleen het gevolg van de inspanningen van de dubbelkampioenschapdeelnemers, maar kwam ook door het aantal toegestroomde bezoekers dat het kampioenen hun verdiende eer kwam bewijzen.

Jeugd 1 Kampioen!!

Afgelopen zaterdag speelde de jeugd haar laatste wedstrijd in de najaarscompetitie. Het eerste jeugdteam, uitkomend in de eerste klasse, had nog een wedstrijd tegen Sittard op het programma staan. Ze reisden af naar het zuiden in de wetenschap dat ze vier punten voorsprong hadden op Westa, de nummer twee in de rangschikking.

Team 1 promoveert naar de derde divisie

Alhoewel het eerste team gisteren geen kampioen werd in de hoofklasse, ondanks een knappe 8 - 2 overwinning op Falco uit Valkenburg, stelde ze hun promotie naar de derde divisie toch veilig. Concurrent Landgraaf 1 behaalde gisteren tegen Seta genoeg punten voor het kampioenschap. Vanaf hier willen we Landgraaf dan ook hartelijk feliciteren met het behaalde resultaat.