Nieuws

Hulde aan de TTC-kampioenen!

Afgelopen zaterdag 14 december was 't Trepke het dampende decor van de aangekondigde huldiging van onze najaarskampioenen. Het dampende karakter was niet alleen het gevolg van de inspanningen van de dubbelkampioenschapdeelnemers, maar kwam ook door het aantal toegestroomde bezoekers dat het kampioenen hun verdiende eer kwam bewijzen.

TTC 3 wordt kampioen!!!

Het derde seniorenteam heeft afgelopen zaterdag met een zeer overtuigende 8-2 overwinning het kampioenschap in de tweede klasse bemachtigd. De overwinning is een fraaie afsluiting van een bijzonder sterk tweede deel van deze najaarscompetitie, waarin 38 van de 64 winstpunten werden gescoord en koplopers Minor en Seta één voor één werden gepasseerd.

Ook het derde jeugdteam wordt kampioen!

We hebben er weer een kampioensteam bij! Na het succes van het vierde jeugdteam vorige week is vandaag het derde jeugdteam kampioen geworden. Er waren vandaag nog maar twee punten nodig om de titel veilig te stellen en na drie partijen was het al raak. Jeffrey kreeg de eer om het kampioenschapspunt te maken nadat Roel de eerste winstpartij voor Tegelen had binnengehaald.