Nieuws

TTC 6 is kampioen!

Eline en Anson kijken toe terwijl Borre de laatste punten binnenhaalt voor het kampioenschap

Het zesde jeugdteam is vrijdagavond kampioen geworden door met 5-0 te winnen van Fortus. Het team van Anson, Eline, Borre en Shania lag al geruime tijd fier aan kop in de vijfde klasse en had afgelopen vrijdag nog vier punten nodig om helemaal zeker te zijn van het kampioenschap. Borre had de eer om dit beslissende vierde punt binnen te halen.

Hulde aan de TTC-kampioenen!

Afgelopen zaterdag 14 december was 't Trepke het dampende decor van de aangekondigde huldiging van onze najaarskampioenen. Het dampende karakter was niet alleen het gevolg van de inspanningen van de dubbelkampioenschapdeelnemers, maar kwam ook door het aantal toegestroomde bezoekers dat het kampioenen hun verdiende eer kwam bewijzen.

Jeugd 1 Kampioen!!

Afgelopen zaterdag speelde de jeugd haar laatste wedstrijd in de najaarscompetitie. Het eerste jeugdteam, uitkomend in de eerste klasse, had nog een wedstrijd tegen Sittard op het programma staan. Ze reisden af naar het zuiden in de wetenschap dat ze vier punten voorsprong hadden op Westa, de nummer twee in de rangschikking.

TTC 3 wordt kampioen!!!

Het derde seniorenteam heeft afgelopen zaterdag met een zeer overtuigende 8-2 overwinning het kampioenschap in de tweede klasse bemachtigd. De overwinning is een fraaie afsluiting van een bijzonder sterk tweede deel van deze najaarscompetitie, waarin 38 van de 64 winstpunten werden gescoord en koplopers Minor en Seta één voor één werden gepasseerd.

Ook het derde jeugdteam wordt kampioen!

We hebben er weer een kampioensteam bij! Na het succes van het vierde jeugdteam vorige week is vandaag het derde jeugdteam kampioen geworden. Er waren vandaag nog maar twee punten nodig om de titel veilig te stellen en na drie partijen was het al raak. Jeffrey kreeg de eer om het kampioenschapspunt te maken nadat Roel de eerste winstpartij voor Tegelen had binnengehaald.

Vierde jeugdteam kampioen!

Het vierde jeugdteam is kampioen geworden in poule A van de vijfde klasse. Het was al lang duidelijk dat de andere teams van goede huize moesten komen om Djo, Melissa, Jules en Jonathan van het kampioenschap af te kunnen houden, maar na de 7-3 overwinning op Helden is het team echt niet meer in te halen door de concurrentie.