Nieuws

Thijs Dekkers wederom Clubkampioen Recreanten

Nadat de senioren en junioren hun clubkampioenschap al hadden gespeeld traden de recreanten op 21 januari 2018 aan voor de strijd om de hoogste sportieve eer binnen de club. Alhoewel alle finalisten het Thijs erg moeilijk maakten, wist hij er telkens weer bovenop te krabbelen en, met drie gewonnen wedstrijden in de finale, de titel veilig te stellen.

Verslag dubbelkampioenschappen 2013

Op zaterdag 14 december, de dag waarop onze kampioensteams werden gehuldigd en twee jeugdleden zich naar het verre Assen begaven voor het B-jeugdranglijsttoernooi, werden ook de jaarlijkse dubbelkampioenschappen gehouden. Vijftien TTC’ers met uiteenlopende leeftijden en vaardigheden, verzamelden zich tegen de middag in onze sportzaal met de intentie om klokslag twaalf uur te beginnen.

Patricia en Ines slaan slag op recreantentoernooi Seta

Patricia Bannitza en Ines Schmidt hebben de eerste en tweede prijs  behaald in de C-klasse op het recreantentoernooi in Sevenum. Terwijl in Swalmen de vriendschappelijke ontmoeting tussen Destatec en TTC ten einde liep, waren de twee speelsters samen met een kleine delegatie TTC'ers afgereisd naar het noorden voor het openingstoernooi dat jaarlijks door Seta wordt georganiseerd.