Nieuws

Daantje plaats zich voor 2e ronde NJM in Almere

Afgelopen zondag speelde Daantje in de 1e rond van de NJM in Venray. Vanwege de geringe animo wist ze vooraf al dat ze door was naar de 2e rond van de NJM die in Almere gehouden zal worden. De toernooi organisatie had, vanwege het geringe aantal inschrijvingen, besloten dat het toernooi voor de kadetten (waartoe Daantje behoort) en de junioren samen te voegen.

Jack Brokmann en May Quadvlieg winnen Vriendschappelijk Toernooi 2016

Een aantal weken geleden stond alweer de 12e editie van het vriendschappelijke toernooi op het programma, vooral bekend als het ‘Tegelen Toernooi’, bij onze con-collega’s van andere verengingen in Limburg. De deelnemers, van clubs uit heel Limburg, verzamelden zich op 28 mei rond 11:00 in de kantine om er sportieve maar vooral gezellige dag van te maken, evenals de voorgaande 11 edities.

Jules en Daantje scoren op LJM Finale

Afgelopen zondag namen Jules, Niels en Daantje deel aan de finale van de Limburgse Jeugdmasters (LJM), waarvoor ze zich geplaatst hadden vanwege de uitstekende prestaties tijdens de 4 voorrondes. Jules en Niels maakte hun opwachting in de topklasse en Daantje mocht uitkomen in de 1e klasse. Alle spelers werden in eerste instantie verdeeld over twee poules van 5 kemphanen.

Niels, Jules en Daantje bereiken finaleronde LJM

Niels, Jules en Daantje hebben zich geplaatst voor de finaleronde van de Limburgse Jeugdmasters (LJM). Afgelopen zondag werd de vierde ronde van de LJM gespeeld in Geleen, overigens zonder Daantje en Niels. Daantje was al zeker van een finaleplaats in de eerste klasse en Niels was al zo goed als zeker van een plaats in finaleronde van de topklasse.