Nieuws

TTC Organiseert Tegeltoernooi 2012

In het kader van het 50 jarig jubileum dat TTC in 2012 viert zal er op 5 en 6 mei 2012 weer een Tegeltoernooi georganiseerd worden door TTC. Nostalgisch ingestelde personen kunnen zich wellicht nog herinneren dat wij dit toernooi in het verleden vele jaren, met veel succes, hebben georganiseerd. De gezelligheid was tijdens maar vooral ook na het toernooi natuurlijk zeer belangrijk.

Verslag All-Win Voetbal Toernooi 2011

Op zaterdag 2 juli 2011 trad er, voor het derde jaar op rij, een delegatie van TTC aan op het All-Win voetbal toernooi. Het eerste jaar werd de laatste plaat bereikt, het afgelopen jaar reikte het team zelfs tot plaats nummer 5 met wat hulp van buitenaf. Ook dit jaar was er wat hulp van buitenaf ingehuurd, keeper Marco, en voetballers William en Ludo.

Clubkampioenschappen Junioren 2010

De dag na de senioren was het op zondag 10 januari de beurt aan de junioren om te strijden voor de clubtitel van 2010. Maarliefst achttien kandidaten – een record in de recente geschiedenis van onze vereniging – hadden zich een weg gebaand door de sneeuwvlakten van Tegelen om een gooi te doen naar de eeuwige roem.