Nieuws

Jack Brokmann en May Quadvlieg winnen Vriendschappelijk Toernooi 2016

Een aantal weken geleden stond alweer de 12e editie van het vriendschappelijke toernooi op het programma, vooral bekend als het ‘Tegelen Toernooi’, bij onze con-collega’s van andere verengingen in Limburg. De deelnemers, van clubs uit heel Limburg, verzamelden zich op 28 mei rond 11:00 in de kantine om er sportieve maar vooral gezellige dag van te maken, evenals de voorgaande 11 edities.

Landgraaf Toernooi 2016: Hay redt Tegelse eer....

Op zaterdag 9 januari jongstleden startte Mark de auto rond 8:15 om hem vervolgens weer op dezelfde oprit te parkeren om 02:15, na 18 uur op pad te zijn geweest met Hay van Dosselaar en Ron Giesen voor het Landgraaftoernooi 2016. Gerard van de Kerkhof maakte het kwartet Tegelnaren compleet in Landgraaf. Hay was de enige die in de prijzen viel met een 2e plek in Categorie B.

Geen Hoofdklasse voor TTC 2

TTC 2 is er afgelopen zaterdag niet in geslaagd om het beslissingsduel tegen Elsloo te winnen en daarmee een plek in de Hoofdklasse te bemachtigen. De buitengewoon spannende strijd, die door ongeveer tachtig toeschouwers werd gevolgd, werd pas in de laatste partij beslist bij een 5-4 voorsprong van Elsloo.