Nieuws

Verslag 6de editie van het vriendschappelijk toernooi

Zaterdag 12 juni vond voor de zesde keer het vriendschappelijk toernooi plaats in onze eigen zaal. Het is een team-toernooi voor competitie-spelende senioren, die lid zijn van een door TTC bestempelde ‘gezellige’ vereniging. Het is dan ook mede vanwege dit exclusief karakter dat het toernooi inmiddels een vaste schare aan trouwe deelnemers heeft opgebouwd.

Voorjaarstoernooi 2010

De dag nadat het eerste seniorenteam was gehuldigd voor hun promotie naar de derde divisie, werden rond het middaguur de zaaldeuren geopend voor het Voorjaarstoernooi. Bij deze jaarlijkse activiteit wordt er wel getafeltennist, maar alleen met ander materiaal dan men daar doorgaans bij gewend is.

Ron Giesen behaalt derde clubtitel

Ron Giesen heeft voor de derde keer het clubkampioenschap van TTC gewonnen en daarmee wederom een drie jaar durende hegemonie van Jack Brokmann weten te doorbreken. De titel van 2010 volgt op eerdere overwinningen in 2006 en in 2002. Philip Hülsmann bemachtigde voor het tweede achtereenvolgende jaar de tweede plek. Hay van Dosselaar werd derde.

Kersttoernooi 2009 te Blerick

Ondanks dat de NKS geen ondersteuning meer verleent t.b.v. het organiseren van toernooien voor beginnende jeugd, heeft Asterix toch de stoute schoenen aangetrokken en het toernooi in Blerick uit eigen middelen georganiseerd. Uiteraard zijn wij Asterix daar zeer erkentelijk voor.