Nieuws

Seizoensafsluiting Jeugd

Afgelopen zaterdag werd het seizoen 2009-2010 afgesloten door de jeugd van TTC met een bezoekje aan de speeltuin om aldaar een midgetgolf competitie te houden. Uiteindelijk werd er ook nog een half uur in de speeltuin zelf gespeeld. Daarvan hebben we het volgende filmpje mogen ontvangen.

Voorjaarstoernooi 2010

De dag nadat het eerste seniorenteam was gehuldigd voor hun promotie naar de derde divisie, werden rond het middaguur de zaaldeuren geopend voor het Voorjaarstoernooi. Bij deze jaarlijkse activiteit wordt er wel getafeltennist, maar alleen met ander materiaal dan men daar doorgaans bij gewend is.

TTC 1 heeft nog volop kans

Afgelopen week kon Heren 1 genieten van een competitievrij weekend, terwijl alle andere teams vol aan de bak moesten. Het tweede team wist drie punten te bemachtigen in Wessem. Met dit resultaat is de helft van de competitie bereikt in de hoofdklassen en staat het eerste team op een vierde plaats met 2 punten minder dan de nummer 1, m.a.w.

TTC 1 kan niet overtuigen

Na de voortvarende start tegen hun broeders uit het tweede wil het niet echt meer vlotten bij de heren van TTC 1. De uitstekende vorm van Jack Brokmann in de eerste drie wedstrijden ontbrak bij de overige spelers, terwijl in de laatste wedstrijd tegen Falco 2 de rollen leken omgedraaid.

Jeugd TTC 2 wint met 9 - 1

Afgelopen zaterdag speelde de jeugd alweer de tweede wedstrijd in de Limburgse tafeltenniscompetitie. Een week eerder wist alleen het eerste team te winnen tegen het Swalmense Destatec met de cijfers 6 – 4. Team nummers twee en drie trokken aan het kortste eind in hun partijen tegen respectievelijk Red Stars (3 – 7) en wederom Destatec (0 – 5).

Kersttoernooi 2009 te Blerick

Ondanks dat de NKS geen ondersteuning meer verleent t.b.v. het organiseren van toernooien voor beginnende jeugd, heeft Asterix toch de stoute schoenen aangetrokken en het toernooi in Blerick uit eigen middelen georganiseerd. Uiteraard zijn wij Asterix daar zeer erkentelijk voor.