Nieuws

TTC 2 keert weer terug in de Hoofdklasse!

Het tweede team van TTC is er in geslaagd om te promoveren naar de hoogste afdelingsklasse door de beslissingswedstrijd te winnen van Wijzenbeekkled/Westa 4, de nummer vijf uit de Hoofdklasse. In de neutrale, maar daardoor niet minder levendige sportzaal van Sittard, kwamen de heren van Westa tot drie keer toe op voorsprong, maar TTC wist deze voorsprong net zo vaak te pareren.

Huldiging Team 1

Nadat een aantal weken geleden, op de laatste competitiedag van het afgelopen seizoen, al flink geproost was op het behalen van het kampioenschap van het eerste team in de Hoofdklasse van de afdeling Limburg, was er op vrijdag 28 mei jongstleden een officiele huldiging van dit team.

TTC 1 Kampioen

Met een punt voorsprong op nummer twee Falco uit Valkenburg moest het eerste team aantreden tegen Elsloo die nog speelden om degradatie te voorkomen. De wedstrijd in Tegelen begon om twee uur en leverde gelijk punten op voor Jack en Ruud. Johan trok in de derde partij aan het kortste eind, maar dat kan geen schande genoemd worden tegen Ken van Gellekom.

TTC 1 heeft nog volop kans

Afgelopen week kon Heren 1 genieten van een competitievrij weekend, terwijl alle andere teams vol aan de bak moesten. Het tweede team wist drie punten te bemachtigen in Wessem. Met dit resultaat is de helft van de competitie bereikt in de hoofdklassen en staat het eerste team op een vierde plaats met 2 punten minder dan de nummer 1, m.a.w.

TTC 1 kan niet overtuigen

Na de voortvarende start tegen hun broeders uit het tweede wil het niet echt meer vlotten bij de heren van TTC 1. De uitstekende vorm van Jack Brokmann in de eerste drie wedstrijden ontbrak bij de overige spelers, terwijl in de laatste wedstrijd tegen Falco 2 de rollen leken omgedraaid.

TTC 1 wint ruim van TTC 2

Afgelopen weekend werd de eerste ronde in de limburgse tafeltenniscompetitie afgewerkt voor de teams van TTC. Het meest opmerkelijke afgelopen weekend was de clash tussen het eerste en het tweede team van onze club. De uitslag, 1 – 9, in dit tegelse onderonsje doet vermoeden of het TTC 1 zich erg gemakkelijk ontdeed van het tweede, maar niets is minder waar.

Jeugd TTC 2 wint met 9 - 1

Afgelopen zaterdag speelde de jeugd alweer de tweede wedstrijd in de Limburgse tafeltenniscompetitie. Een week eerder wist alleen het eerste team te winnen tegen het Swalmense Destatec met de cijfers 6 – 4. Team nummers twee en drie trokken aan het kortste eind in hun partijen tegen respectievelijk Red Stars (3 – 7) en wederom Destatec (0 – 5).