Nieuws

TTC 5 ook Limburgs Kampioen!

Nadat TTC 5, bestaande uit Jules Noten, Juul Nijssen en Tren Derks, vorige week het kampioenschap behaalde in de 5e klasse van Noord Limburg traden ze afgelopen zaterdag aan tegen de kampioen van Zuid Limburg, Landgraaf 1, met als inzet het kampioenschap van Limburg in de 5e klasse.

TTC 5 is kampioen!

Terwijl zaterdag in Tegelen de play-offs al even bezig waren, gingen Tren, Jules en Juul in Sevenum van start bij de play-offs in de vijfde klasse. In de competitie waren de mannen van TTC 5 samen met SETA 4 op de eerste plaats geëindigd, dus de verwachtingen waren hooggespannen!

TTC 3 is kampioen in de derde klasse!

Vincent, Owen en Miraç zijn kampioen geworden in de derde klasse. Samen met TTC 4 en nog twee andere teams hadden ze de play-offs bereikt die vandaag in de zaal van TTC werden gespeeld. De dag begon met een dikke overwinning tegen SETA 2 in de eerste ronde van de play-offs. Ook Dido en Jasmijn van TTC 4 wonnen hun eerste wedstrijd overtuigend met 5-0.

Jeugd Presteert Goed op LJM-1

Afgelopen zondag namen 4½ jeugdleden deel aan de 1e ronde van de Limburgse Jeugdmasters. 's Morgens kwam Anson Chen uit in de 3e klasse en 's middags traden Dido Giesen, Xam Spaargaren en Stan Hoezen aan. Raff Derks was afgemeld voor de 1e ronde, maar Daantje, uitkomend voor Westa, echter nog altijd lid van ons cluppie, maakte ook haar opwachting.

Dido Wint 1e Ronde NJM

Afgelopen zondag, 22-10-2017, namen Stan Hoezen en Dido Giesen deel aan de 1e vooronde van de Nationale Jeugdmeerkampen, die in Venray (bij tafeltennisclub TTV Venray) werden gespeeld. Shania Rouleaux  moest helaas, door ziekte, afzeggen. 

Dido wint het Andro Kids troosttoernooi

Dido heeft afgelopen weekend in Düsseldorf het Andro Kids troosttoernooi gewonnen in haar leeftijdscategorie. Ze begon zaterdag in een vierkamp waarin ze nét naast de tweede plaats greep. Met de behaalde derde plaats mocht ze zondag verder naar het troosttoernooi, samen met 31 andere leeftijdsgenootjes. Hier stoomde ze door naar de finale die ze met 3-0 won!