Nieuws

Jack Brokmann wéér Clubkampioen

Jack Brokman mag zich weer voor een jaar de beste speler van TTC noemen. Hij wist de titel veilig te stellen door op zaterdag, 7 januari 2017, tijdens het clubkampioenschap voor de senioren in de finale alle tegenstanders af te troeven. Hij haalde hiermee zijn 17e clubkampioenschap binnen, waarmee hij zijn eigen record nog maar eens verder aanscherpte.

Jack voor de 16e keer Clubkampioen

Op zaterdag 4 januari 2014 werden op de Hoogstraat in Tegelen de clubkampioenschappen voor de senioren gespeeld. 14 senioren startte rond een uur of 11 met het toernooi. Opmerkelijke afwezigen waren dit jaar Ruud Vissers, John Jelles, Ruben Spruytenburg, Johan Peeters en Frank Jacobs, maar dat mocht de pret en het niveau niet drukken. Er werd gestart in twee meerkampen van elk 7 spelers.

Ron Giesen behaalt derde clubtitel

Ron Giesen heeft voor de derde keer het clubkampioenschap van TTC gewonnen en daarmee wederom een drie jaar durende hegemonie van Jack Brokmann weten te doorbreken. De titel van 2010 volgt op eerdere overwinningen in 2006 en in 2002. Philip Hülsmann bemachtigde voor het tweede achtereenvolgende jaar de tweede plek. Hay van Dosselaar werd derde.