Nieuws

Een succesvol LJM 1

Op 30 november reisde TTC weer met een groep jeugd af naar Heerlen voor het eerste toernooi van de Limburge Jeugd Masters. Het eerste LJM was succesvol. Daantje en Marlou vielen in de prijzen en er werd veel plezier beleefd op de tribunes.

Eerste jeugdteam TTC promoveert naar landelijke competitie

Het eerste jeugdteam van TTC is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de Limburgse hoofdklasse! Dit betekent dat het team komend voorjaar mag uitkomen in de landelijke competitie. Zaterdag 20 december om 17.00 uur zullen de jongens voor deze geweldige prestatie worden gehuldigd in onze kantine, samen met de kampioenen van het startersteam TTC 5.

TTC krijgt een nieuw tenue

Bij de leden was al een tijd bekend dat 'men' bezig was met een nieuw tenue, maar nu is het er daadwerkelijk! Na meer dan zes jaar plezier te hebben gehad van het huidige tenue, mogen de spelers van TTC zich vanaf komend jaar weer helemaal in het nieuw steken.

Vrije training op zaterdagmiddag 1 en 8 november

Zaterdag 1 november en 8 november blijft de zaal aansluitend na de jeudgcompetitie geopend. Op deze twee middagen zijn er géén thuiswedstrijden voor de seniorenteams, dus iedereen die zin heeft om een balletje te komen (of blijven) slaan is welkom. De jeugdcompetitie is doorgaans rond een uur of twee afgelopen. Je kunt tot 18.30 uur terecht.