Nieuws

TTC 2 keert weer terug in de Hoofdklasse!

Het tweede team van TTC is er in geslaagd om te promoveren naar de hoogste afdelingsklasse door de beslissingswedstrijd te winnen van Wijzenbeekkled/Westa 4, de nummer vijf uit de Hoofdklasse. In de neutrale, maar daardoor niet minder levendige sportzaal van Sittard, kwamen de heren van Westa tot drie keer toe op voorsprong, maar TTC wist deze voorsprong net zo vaak te pareren.

Afsluiting Seizoen Senioren

Nu het seizoen weer staat te beginnen willen we nog graag even terugblikken naar wat er aan het einde van het seizoen gebeurde tijdens de seizoens-afsluiting voor de senioren en recreanten. Zou Jos van Heel wederom de activiteit winnen die niets met tafeltennis te maken heeft, wat zijn de verwachtingen voor het komende seizoen en wat zal er te eten zijn tijdens de bbq?

Seizoensafsluiting Jeugd

Afgelopen zaterdag werd het seizoen 2009-2010 afgesloten door de jeugd van TTC met een bezoekje aan de speeltuin om aldaar een midgetgolf competitie te houden. Uiteindelijk werd er ook nog een half uur in de speeltuin zelf gespeeld. Daarvan hebben we het volgende filmpje mogen ontvangen.

Verslag 6de editie van het vriendschappelijk toernooi

Zaterdag 12 juni vond voor de zesde keer het vriendschappelijk toernooi plaats in onze eigen zaal. Het is een team-toernooi voor competitie-spelende senioren, die lid zijn van een door TTC bestempelde ‘gezellige’ vereniging. Het is dan ook mede vanwege dit exclusief karakter dat het toernooi inmiddels een vaste schare aan trouwe deelnemers heeft opgebouwd.

Huldiging Team 1

Nadat een aantal weken geleden, op de laatste competitiedag van het afgelopen seizoen, al flink geproost was op het behalen van het kampioenschap van het eerste team in de Hoofdklasse van de afdeling Limburg, was er op vrijdag 28 mei jongstleden een officiele huldiging van dit team.

Voorjaarstoernooi 2010

De dag nadat het eerste seniorenteam was gehuldigd voor hun promotie naar de derde divisie, werden rond het middaguur de zaaldeuren geopend voor het Voorjaarstoernooi. Bij deze jaarlijkse activiteit wordt er wel getafeltennist, maar alleen met ander materiaal dan men daar doorgaans bij gewend is.

TTC 1 Kampioen

Met een punt voorsprong op nummer twee Falco uit Valkenburg moest het eerste team aantreden tegen Elsloo die nog speelden om degradatie te voorkomen. De wedstrijd in Tegelen begon om twee uur en leverde gelijk punten op voor Jack en Ruud. Johan trok in de derde partij aan het kortste eind, maar dat kan geen schande genoemd worden tegen Ken van Gellekom.

TTC 1 heeft nog volop kans

Afgelopen week kon Heren 1 genieten van een competitievrij weekend, terwijl alle andere teams vol aan de bak moesten. Het tweede team wist drie punten te bemachtigen in Wessem. Met dit resultaat is de helft van de competitie bereikt in de hoofdklassen en staat het eerste team op een vierde plaats met 2 punten minder dan de nummer 1, m.a.w.