Nieuws

Koningslust 2 - Recreanten 2: 4-6

Maandag 2 november speelden wij de wedstrijd tegen Koningslust. Drie dames en een heer van Koningslust tegen vier heren van TTC. In alle gespeelde partijen was het een dubbeltje op z'n kant. Wiel won zijn eerste partij met 3 sets tegen 1 van Davie en verloor zijn tweede partij van Ellen met 3 sets tegen 1. Eric deed zijn naam eer aan door beide partijen te winnen van Jo en Riek.

Sterk optreden van TTC 2 tegen Falco 2

Dat het tweede team aan een ijzersterk seizoen bezig is, werd afgelopen zaterdag weer eens bevestigd door de 8-2 zege op Falco. Het team is nu nog steeds ongeslagen en prijkt bovenaan in de ranglijst. Bij TTC 1 loopt het seizoen wat moeizamer. Vorige week werd met 7-3 verloren van Sittard. Hierdoor wordt het steeds lastiger om de gewenste promotie naar de derde divisie te bereiken.

TTC 1 wint weer met ruime cijfers

Afgelopen zaterdag werd alweer de vierde ronde verspeeld in de limburgse tafeltenniscompetitie. Voor de eerste vier seniorenteams bleek dit een erg goede ronde te zijn. De zaal aan de hoogstraak leek afgelopen weekend wel een onneembare vesting te zijn. TTC 1 speelde een puike partij tegen de mannen uit Valkenburg.