Nieuws

Huldiging Team 1

Nadat een aantal weken geleden, op de laatste competitiedag van het afgelopen seizoen, al flink geproost was op het behalen van het kampioenschap van het eerste team in de Hoofdklasse van de afdeling Limburg, was er op vrijdag 28 mei jongstleden een officiele huldiging van dit team.

TTC 1 Kampioen

Met een punt voorsprong op nummer twee Falco uit Valkenburg moest het eerste team aantreden tegen Elsloo die nog speelden om degradatie te voorkomen. De wedstrijd in Tegelen begon om twee uur en leverde gelijk punten op voor Jack en Ruud. Johan trok in de derde partij aan het kortste eind, maar dat kan geen schande genoemd worden tegen Ken van Gellekom.

TTC 1 kansloos tegen de Venrayse Armada

Afgelopen zaterdag begon om 16:00 uur de laatste strijd in de Limburgse voorjaarscompetitie tussen Red Stars 2 en TTC 1. Inzet was het kampioenschap in de hoofdklasse en promotie naar de 3de Divisie. Van heinde en verre waren veel fanatieke fans naar Horst gekomen om zich te laten trakteren op mooi tafeltennis in de prachtige nieuwe tafeltennis-zaal van TTV Armada.