Nieuws

TTC staat zaterdag 10 september op het Pleinfeest

Aanstaande zaterdag 10 september is TTC weer van de partij op het pleinfeest bij de Nieuwe Munt. Tussen 13.00 en 17.00 uur zijn er op en rond het Lingsplein verschillende leuke activiteiten voor jong en oud.

Iedereen is de hele middag welkom om een balletje te komen slaan op onze tafeltennistafel en er is natuurlijk de nodige informatie en deskundigheid op tafeltennisgebied.

Extra trainingsdag voor de jeugd

Op zaterdag 10 september organiseert TTC een extra trainingsdag voor de jeugd. Wido Engelen zal de spelers op deze dag helemaal klaarstomen voor de competitie, die een week later al begint. We gaan er een sportieve, maar zeker ook een gezellige dag van maken.

De trainingsdag duurt van 10.00 - 16.30 uur. Tussen de middag zorgen we voor een eenvoudige lunch.

De dropping van TTC (11-11-11)

Vandaag werd er een dropping georganiseerd bij TTC. We werden in drie groepen verdeeld. Groep 1 bestond uit Danique, Xaveria en hun trouwe aanhang: Nina, Sef en Baer. In groep 2 zaten Bjorn, Yri, Desmond en Jelko. In de laatste groep zaten Sef, Roel en Rick.

De 1e groep werd om 19.00 weggestuurd. Nadat we allemaal een sjaal voor onze ogen knoopt hadden reden we naar de ‘startplek’.

Seizoen afsluiting senioren 2011

Na het midgetgolf van afgelopen jaar stond dit jaar het beugelen op het programma bij BC de Kuiters aan de St Vincentiusstraat.  Opgegeven hadden zich 18 leden. Een mager aantal. Terwijl de jongere senioren zich aan het uitsloven waren in de Gulickhal in het ALL WIN-zaalvoetbaltoernooi maakte de rijpere jeugd (jongste deelnemer 41 jaar) zich klaar voor een avondje beugelen. Verdere aderlating was dat balvirtuoos  Jos van Heel (zowat winnaar van elke seizoen afsluiting waar een bal in voorkomt) zich ook niet opgegeven had.

Schaatsen in Grefrath

Afgelopen zaterdag - 13 december - hadden maar liefst elf jeugdleden plus drie begeleiders de moed gevonden om de vrieskou te trotseren en in Grefrath te gaan schaatsen. Terwijl de rest van de vereniging thuis bij de kachel zat en Nick nog op de fiets, stonden we om één uur ’s middags alvast buiten de zaal te “verozelen” als voorbereiding op deze expeditie.

Zwemmen Jeugd

Vrijdag 10 oktober verzamelden we ons om 18.30 uur bij de zaal om een avond te gaan zwemmen in de Lommerbergen. Voor het vervoer waren drie chauffeurs geregeld, waarvan één te voet - wat een beetje onpraktisch was. De wandelende chauffeur werd gemaand om toch maar een auto mee te nemen, en 10 minuten later konden we vertrekken.

Seizoensafsluiting - Boccia

De jaarlijkse seizoens-afsluiting voor de senioren en recreanten vond dit jaar op 28 juni plaats. Het sportieve deel van deze avond bestond uit het edele Italiaanse spel: Boccia (spreek wel botjsja uit om geen Italianen tegen je in het harnas te werken.) De sport (let op: geen spel!!) is een soort Jeu de Boules. De intentie is dus om de grote ballen bij de kleine bal te krijgen.

Seizoensafsluiting 2007 - 2008 Jeugd

Afgelopen zaterdag, 21 juni 2008, was het dan zover. Niet alleen de dag waarop iedereen zich voorbereidde op de wedstrijd van het Nederlands Elftal ’s avonds, waar we voor de rest maar niets over zeggen, maar ook de dag van de jaarlijkse seizoensafsluiting bij de jeugd. Nadat we vorig jaar in de Ardennen hebben gekanoed, werd het deze keer dichter bij huis gezocht.