Xaveria wint ranglijsttoernooi in Heel

Xaveria wint ranglijsttoernooi in Heel

Op zondag 22 september is TTC met vijf jeugdleden afgereisd naar Heel. Onze jongste speler speelde in de zaal van Westa, namelijk Jules Holtman. Daar wist hij heel wat puntjes te pakken. In zijn poule werd hij knap tweede waardoor hij door ging naar de vervolgrondes. In deze vervolgronde kwam hij Jelle Moris tegen, een gevreesd tegenstander. Helaas kon hij zijn wil om te winnen niet omzetten in een winst en dus moest hij genoegen nemen met het behalen van de vervolgrondes.

Marlou Gorgosz, Natascha Görtjens, Sjuul Schouwenberg en Xaveria Vossen speelden in Sporthal Reutsdael in Heel. Helaas kon Marlou Gorgosz niet spelen wegens een lichamelijke blessure. Ze is wel de hele dag onze vaste supportster geweest en ze heeft een aantal wedstrijden geteld.
Natascha speelde in een poule tegen allemaal sterke speelsters. In het begin liep het niet heel erg lekker maar toch wist ze de eerste partij te winnen. In de tweede wedstrijd moest ze tegen een speelster uit de meidencompetitie genaamd Joyce. Die wist het haar wel erg moeilijk te maken maar Natascha ging steeds beter spelen. In de wedstrijden die volgden had ze haar ritme weer lekker te pakken, helaas was de voorronde toen net voorbij.

Onze ‘grote’ Sjuul speelde vandaag ook tegen grote mensen. Hij had een sterke poule maar wist toch keer op keer flink tegenstand te bieden tegen de tegenstander. Hij speelde goede partijen en hij heeft ervan genoten.

Xaveria wist in de poule op een partij na alles in 3-0 te winnen. Ze begon de dag erg sterk door heel erg afwisselend te spelen. Hierna kwam ze in de vervolgronden tegen datzelfde meisje dat Natascha het moeilijk had gemaakt in de voorrondes. Hier wist Xaveria met wat meer moeite in 3-1 van de te winnen. Hierna volgde de finale. Xaveria liet er geen gras over groeien en met 11-9, 11-5 en 11-8 wist ze de eerste plaats en dus haar B-licentie te behalen.

We bedanken iedereen die mee is geweest voor de gezelligheid. Mario en Rins bedanken we voor het goede coachen en natuurlijk gaan we er volgende week weer voor de winst in Maasbracht (meerkampen).