Xam en Raff nu ook Limburgs kampioen!

Filmpje n.a.v het kampioenschap van het tweede jeugdteam (Xam en Raff) in de derde klasse. De wedstrijden om het Limburgs kampioenschap werden op 17 december in de zaal van Megacles gespeeld.

Xam en Raff zijn nu ook Limburgs kampioen in de derde klasse. Een week nadat ze kampioen werden in poule A van deze klasse, stond de wedstrijd om de Limburgse titel op het programma. De tegenstander van TTC 2 was Quick 1, de winnaar van de zuidelijke poule in de derde klasse. Raff en Xam zorgden voor een 2 - 0 voorsprong door allebei hun eerste enkelspel te winnen. Het dubbel ging in 5 games verloren, maar daarna haalde Xam het kampioenschap gedecideerd binnen en behield hierdoor dit seizoen zijn ongeslagen status! De wedstrijd werd voor de vorm nog uitgespeeld en eindigde in 3 - 2 voor TTC 2.

Een korte compilatie van de wedstrijd TTC 2 - Quick 1

TTC reisde met een groot gezelschap af naar Weert om daar de twee Tegelse teams aan te moedigen. Jamy en Vincent van TTC 5 speelden naast Xam en Raff tegen Falco 4 om het kampioenschap in de vierde klasse. Hier verliep de wedstrijd minder gunstig. Zowel Vincent als Jamy ontglipte de eerste wedstrijd in vijf games, waardoor er al meteen een 0 - 2 achterstand op het scorebord stond. Ook het dubbel ging vrij nipt verloren, waardoor het kampioenschap naar Falco ging. Vincent redde de eer, ondanks zijn hevige teleurstelling. Bij Jamy zat het er ook in de laatste wedstrijd weer nét niet in. Eindstand 1 - 4.

Zie ook het foto-album van het Limburgs kampioenschap van de najaarscompetitie.

De kampioensteams - Heren 3 , Jeugd 2 en Jeugd 5 - worden op 7 januari, tijdens de clubkampioenschappen van de senioren, om 19 uur gehuldigd in onze kantine.