Volle kantine bij huldiging jeugdteams

De kampioenen van de najaarscompetitie

Na afloop van de dubbelkampioenschapppen werden afgelopen zaterdag de twee kampioensteams nog eens uitgebreid in het zonnetje gezet. Er was veel familie aanwezig en er waren ook de nodige jeugdleden die zich na een potje voetbal rood aangelopen in de kantine hadden verzameld. Nadat de temperatuur het kookpunt al had overschreden en de bezoekers nog met moeite een plek konden vinden, kon voorzitter Mark Cremers rond half zeven beginnen met het officiële gedeelte van het feestje.

Als eerste was het zevende jeugdteam aan de beurt. Het team, bestaande uit Vincent Steegh en Jamy Roulaux, was kampioen geworden in de zesde klasse. Het feit dat Vincent bijna honderd procent had gewonnen werd nog even gememoreerd evenals dat Jamy al in zijn eerste competitie kampioen was geworden. De twee werden naar voren geroepen en ontvingen een aandenken op canvas en nog een cadeautje van de club.

Daarna was het de beurt aan Arne Reijntjes, Niels Jenniskens en Jules Holtman van het eerste jeugdteam. Zij hadden geschiedenis geschreven door kampioen te worden in de landelijke C-klasse. Ook zij werden naar voren geroepen. Voor Rins van Nistelrooy was er nog een bloemetje als waardering voor zijn bijdrage als coach.

Na een paar uur verliet de laatste bezoeker onze kantine en konden we terugkijken op een druk bezochte en zeer geslaagde huldiging.