Vincent is Limburgs kampioen dubbel

Stan en Jasmijn in de halve finale dubbelspel op het LK Jeugd 2020
Sem op het LK Jeugd 2020
Stan en Jasmijn in de halve finale dubbelspel op het LK Jeugd 2020

Op zondag 12 januari deden vier jeugdleden mee aan de Limburgse Kampioenschappen in Panningen. Een kleiner aantal dan we gewend zijn, maar de verrichtingen van het viertal waren er niet minder om. In de voorrondes werden Stan en Sem eerste in hun poule en ook Jasmijn plaatste zich voor de hoofdronde in het enkelspel. Een goede start en zeker voor Sem als debutant erg knap.

In de hoofdronde kon alleen Jasmijn zich naar het podium tafeltennissen. Ze haalde de finale, waar ze helaas niet meer kon spelen door een blessure. Desondanks een mooie tweede plaats bij de meisjes Kadetten B/D.

Jasmijn haalde samen met Stan ook al de tweede plaats in het Dubbel Troosttoernooi in de Topklasse. Sem en Bas Engelen (namens 't Belke) deden het ook uitstekend in het dubbelspel. Zij bereikten de hoofdronde in de 1e klasse en in zo'n hoge klasse is dat erg goed.

Limburgs Kampioen!

Dé prijs van het weekend was echter voor Vincent. In het enkelspel was hij nog net naast het podium beland in de troostronde bij de jongens kadetten, maar in het dubbel was het wel raak. Samen met Jesse Timmermans van SETA is Vincent Limburgs kampioen in de 2e klasse Dubbel!

Vincent op het LK Jeugd 2020

Nog meer kampioenen...

Een dag eerder bij de senioren kwamen Boyd en Björn in actie namens 't Belke. Als duo waren ze onverslaanbaar en ook zij mogen zich - net als Vincent - 'Limburgs kampioen in de 2e klasse Dubbel' noemen.

Boyd en Björn op weg naar de titel in het dubbelspel