Verslag Seizoensafsluiting Jeugd 2011

Bowlen

Ik mag denk ik wel namens iedereen zeggen dat het een geslaagde dag is geweest. Op het programma stond oorspronkelijk een fietstocht, maar door de weersomstandigheden heeft dit programma een heel andere wending gekregen.

’s Middags om een uur of een stonden alle jeugdleden klaar bij TTC om te beginnen aan een fietstocht. Door de donkeruitziende wolken zijn we maar de zaal binnen gegaan om de bui af te wachten. Terwijl de jeugd begon met een potje voetbal kwamen de wolken dichterbij.

Een halfuurtje later werd er besloten dat we met de auto naar Maasbree zouden gaan. Eenmaal in Maasbree aangekomen werd het programma meteen bekend. We zouden lekker gaan bowlen en daarna de friet een lekker gaan aanvallen.

Het bowlen was verdeeld in twee teams. Het team van Bjorn was duidelijk sterker in het bowlen. Nadat Yri eigenlijk de strijd al had bepaald met twee strikes achter elkaar te gooien nam de gezelligheid toe. De ene na de andere spare of strike werd gemaakt.

Aan de andere kant bij de hoek van Danique, Tom, Jeffrey, Marco etc. was de start echter wat moeizaam maar nadat we op gang waren gekomen is dit een gezellige bezigheid gebleken.

Uitgehongerd zijn we na boven gegaan om lekker frietjes te eten. Ieder zijn eigen snack en vijf bakken friet moeten genoeg zijn. Daarna zijn we weer terug gegaan naar TTC. Eenmaal bij TTC aangekomen bleek het best mooi weer te zijn en dus zijn we naar het Maasveld gelopen om lekker een potje te voetballen.

Nadat we het voetballen zat waren zijn we terug gegaan naar de zaal en hebben we Ron en Bas verjaagd zodat we de zaal vrij hadden voor wat potjes trefbal. Het bowlen was al gewonnen door het team van Mario en Björn. Het voetballen was gewonnen door het team van Tom. Tom zou en moest kost wat kost Mario verslaan bij trefbal. Helaas is dit met een stand van 4-1 niet gelukt.
Het team van Björn, Arne, Sef, Jelko, Yri, Anne, Mario en Ruben mocht zich de terechte winnaar noemen van deze dag! We werden naar afloop allemaal beloont met een snoepzakje.

Het is voor iedereen een geslaagde dag gebleken!