TTC Organiseert Tegeltoernooi 2012

Tegeltoernooi 1984

In het kader van het 50 jarig jubileum dat TTC in 2012 viert zal er op 5 en 6 mei 2012 weer een Tegeltoernooi georganiseerd worden door TTC. Nostalgisch ingestelde personen kunnen zich wellicht nog herinneren dat wij dit toernooi in het verleden vele jaren, met veel succes, hebben georganiseerd. De gezelligheid was tijdens maar vooral ook na het toernooi natuurlijk zeer belangrijk. In dit daglicht proberen we ook de huidige editie tot een groot succes te maken voor alle deelnemers.

De senioren zullen hun opwachting maken op 5 mei 2012 en voor de junioren wordt het toernooi gehouden op 6 mei 2012. Het toernooi, dat traditioneel samenvalt met de kermis in Tegelen, zal in de vorm van teamtoernooi gegoten worden. Elk team bestaat uit twee spelers die hun wedstrijden zullen spelen volgens het, eventueel aangepast, ‘davis-cup systeem’.  De precieze details dienen nog te worden uitgewerkt.

Er zullen uitnodigingen verstuurt worden naar nederlandse clubs uit Limburg / Brabant en Gelderland, verder zullen ook een aantal Duitse en Belgische clubs aangeschreven worden. Andere clubs kunnen tezijnertijd de uitnodiging van deze website downloaden en zich op deze manier aanmelden voor het toernooi. De details hierover volgen in een later stadium.

We hopen natuurlijk op zoveel mogelijk deelname, en om het geheugen op te frissen hebben we onderstaand verslag (gepubliceerd in de krant van 1984) hier even opgenomen.