TTC gaat weer de wei in

Binnen tafeltennissen is voorlopig nog niet mogelijk en daarom gaan we, net als vorig jaar, met de jeugd weer de buitenlucht in. Omdat buiten tafeltennissen niet echt werkt en we hier ook de voorzieningen niet voor hebben, was de keuze om weer te gaan 'bootcampen' snel gemaakt. De serie bootcamps van instructrice Monique Bouten waren vorig jaar namelijk erg goed bevallen. Ook 'Stichting Kloosterdorp Steyl' was wederom bereid om 'de Patersplak' voor onze jeugd beschikbaar te stellen.

Vorige week vrijdag werd begonnen met de eerste sessie. Met enkele opwarmoefeningen werd gekeken hoe het met de conditie van iedereen was gesteld en dat viel gelukkig reuze mee. Na een reactiespel werden nog enkele tikspellen gedaan tot de schemering inviel. Rond 19 uur kon iedereen, al dan niet rood aangelopen, weer naar huis.

Vanavond om 18 uur is de tweede sessie met weer een paar deelnemers extra. Degenen die er de vorige week niet waren, zijn op deze mooie lentedag en de komende weken natuurlijk gewoon welkom.