TTC doet mee aan de SponsorActie PLUS Verbeeten

PLUS Verbeeten (op de Hei in Tegelen) is gestart met de PLUS Sponsoractie! Sportverenigingen, culturele verenigingen en scholen (gevestigd in Tegelen, Belfeld en Steyl) kunnen sparen voor een substantiële bijdrage in de clubkas!

Van zondag 18 november 2018 t/m zaterdag 26 januari 2018 ontvangt de klant bij elke besteding van € 10,00 (excl. wettelijk niet toegestane artikelen) een voucher  t.w.v. € 0,10. De klant kan vervolgens kiezen aan welke vereniging ze de vouchers wil schenken. Wij doen als vereniging uiteraard graag mee aan deze activiteit! Hoe actiever wij als vereniging zijn bij het verwerven van zoveel mogelijk vouchers, hoe hoger het bedrag voor onze vereniging oploopt. Het is in ieder geval zeker dat PLUS Verbeeten vele duizenden Euro’s gaat schenken aan de verschillende verenigingen. Dus ook het bedrag voor onze vereniging kan fors oplopen.


Dus ga vooral je boodschappen doen bij de PLUS op de Hei en vergeet niet al je familie, vrienden, kennissen, etc. te overtuigen hun vouchers toe te kennen aan ons cluppie.

Onderwerpen