TTC 7 kampioen!

Kampioenen Jamy en Vincent in Nederweert

Het eerste kampioenschap bij de jeugd kan al worden gevierd! Vincent Steegh en Jamy Roulaux waren dit seizoen heer en meester in poule A van de 6e klasse. In Nederweert werd zaterdag tegen de directe concurrent TTCN'72 2 een 3-2 overwinning geboekt, waardoor de jongens niet meer zijn in te halen. Vincent en Jamy kwamen meteen op een 2-0 voorsprong, mede door een knappe overwinning van Jamy op de dan nog ongeslagen kopman van Nederweert. Hierdoor was het kampioenschap een feit.

De vroege kampioenschapsroes kende wel nog een slachtoffer, t.w. de ongeslagen status van Vincent. In zijn allerlaatste wedstrijd ging hij toch nog ten onder. Dat neemt niet weg dat hij zich de beste speler van de poule mag noemen door 15 van de 16 wedstrijden te winnen!

Het kampioenschap leek lange tijd tussen TTC 7 en TTC 8 te gaan. Door een 4-1 verlies vorige week tegen Nederweert moesten de dames van team 8 de strijd om de hoogste plaats alsnog opgeven. Dat neemt niet weg dat zij ook een heel klein beetje kampioen zijn: in tijdelijke dienst van TTC 7 won Dido (uit TTC 8) namelijk haar beide wedstrijden tegen het team van Wap In. Een welkome en ook zeer sportieve bijdrage aan dit kampioenschap!

Voor onze kampioenen zit de competitie er nu op. TTC 8 zal komende zaterdag nog een ultieme poging doen om de tweede plek in de poule te heroveren.