TTC 5 ook Limburgs Kampioen!

TTC 5 is Limburgs kampioen in de vijfde klasse.

Enkele beelden uit de wedstrijd TTC 5 - Landgraaf 1 bij de play-offs in Horst. Jules Noten, Tren Derks en Juul Nijssen werden Limburgs kampioen in de vijfde klasse.

Nadat TTC 5, bestaande uit Jules Noten, Juul Nijssen en Tren Derks, vorige week het kampioenschap behaalde in de 5e klasse van Noord Limburg traden ze afgelopen zaterdag aan tegen de kampioen van Zuid Limburg, Landgraaf 1, met als inzet het kampioenschap van Limburg in de 5e klasse.

Er werd vantevoren afgesproken dat winst leuk zou zijn, maar dat ze vooral moesten genieten van deze wedstrijd, ongeacht het eindresultaat. Al meteen in de eerste wedstrijd, tussen Juul en Lars, was het billen knijpen en werd de wedstrijd pas in de 5e game (11-6) beslist in het voordeel van TTC. Jules speelde een prachtige tweede wedstrijd tegen Roderick die met 3 - 0 games gewonnen werd. Ook het dubbel ging met 3 - 0 naar de Tegelse strijders. Dit leverde een beslissende tussenstand op van 3 - 0 in het voordeel van de kemphanen waardoor ze het Limburgs Kampioenschap veilig stelden. De laatste twee wedstrijden werden verdeeld waardoor de eindstand op 4 - 1 bepaald werd.

 Van harte gefeliciteerd met dit resultaat!  

Een tweetal tafels verderop wist TTC 3, bestaande uit Owen Gerits, Miraç Ugurlu en Vincent Steegh, ondanks heel goed spel, net niet aan het langste eind te trekken in de wedstrijd tegen Westa voor het Limburgs Kampioenschap in de 3e klasse. Dit resultaat heeft geen invloed op het behaalde kampioenschap van Noord Limburg, want kampioenen zijn en blijven het!