TTC 5 is kampioen!

TTC5 kampioen!

Jules en Tren spelen het dubbel in de eerste ronde van de play-offs

Terwijl zaterdag in Tegelen de play-offs al even bezig waren, gingen Tren, Jules en Juul in Sevenum van start bij de play-offs in de vijfde klasse. In de competitie waren de mannen van TTC 5 samen met SETA 4 op de eerste plaats geëindigd, dus de verwachtingen waren hooggespannen!

Om in de finale van de play-offs te komen moest wel eerst van Fortus 4 worden gewonnen. Juul begon met een spannende wedstrijd, die hij in vijf games won. Daarna zorgden Jules en het dubbel Jules/Tren voor een 3-0 voorsprong en een plek in de finale. De teugels werden enigszins gevierd en de einduitslag van de wedstrijd werd 3-2 voor TTC.

Daarna volgde de verwachte finalewedstrijd tegen SETA 4. Juul begon tegen Milan en moest na vier games het punt aan SETA gunnen. Daarna trok Jules de stand gelijk tegen Jesse. De spanning was de tegenstander van Jules echter teveel geworden en hij kon na deze wedstrijd de finale helaas niet meer voortzetten. Milan bezorgde SETA nog een tweede punt, maar het dubbel en de resterende enkelpartij van Jesse moesten aan TTC worden gegegeven, wat resulteerde in een 3-2 overwinning voor TTC.

Het was natuurlijk erg jammer voor het team van SETA. Desondanks was het kampioenschap er niet minder verdiend om. In eerste instantie bleef de feestvreugde uiteraard een beetje achterwege, maar als doorgewinterde Oeles-adjudant zorgde Jules nog voor een after-party bij hem thuis!

Volgende week zaterdag mag het kampioensteam samen met TTC 3 naar Horst om voor het Limburgse kampioenschap in hun klasse te strijden.