TTC 3 is kampioen in de derde klasse!

Vincent, Owen en Miraç zijn kampioen in de derde klasse

De laatste punten van de beslissende wedstrijd tussen Jasmijn en Owen in de finale van de play-offs in de derde klasse die op 9 december in Tegelen werden gespeeld.

Dido en Miraç ongeslagen in de derde klasse

Vincent, Owen en Miraç zijn kampioen geworden in de derde klasse. Samen met TTC 4 en nog twee andere teams hadden ze de play-offs bereikt die vandaag in de zaal van TTC werden gespeeld. De dag begon met een dikke overwinning tegen SETA 2 in de eerste ronde van de play-offs. Ook Dido en Jasmijn van TTC 4 wonnen hun eerste wedstrijd overtuigend met 5-0.

Dit betekende een Tegelse finale op Tegelse bodem. De strijd ging gelijk op en na vier partijen stond er 2-2 op het scorebord. De laatste wedstrijd tussen Jasmijn en Owen moest dus de doorslag geven en na een spannende partij mocht Owen namens TTC 3 de felicitaties in ontvangst nemen.

Tot een treffen tussen de twee toppers van TTC 3 en 4 kwam het vandaag niet, waardoor Miraç én Dido de competitie beiden ongeslagen hebben afgesloten!

Volgende week zaterdag spelen de kampioenen uit Noord-Limburg tegen hun Zuid-Limburgse collega-kampioenen om de Limburgse titel. Deze wedstrijden worden in de zaal van Armada in Horst gespeeld.

Djo en Joey speelden eveneens in Tegelen voor de hoogste eer in de tweede klasse. De eerste wedstrijd tegen Venlo 2 ging helaas met 2-3 verloren, waardoor een derde plaats het hoogst haalbare werd. De wedstrijd om de derde plaats tegen Falco 1 bleef tot op het laatst onbeslist. In de vijfde game van de laatste wedstrijd lukte het Djo om de overwinning voor TTC 2 binnen te slepen.