TTC 2 wordt gehuldigd voor het kampioenschap in de 1e klasse

TTC 2 wordt gehuldigd in Kefee de Aaj Mert (vlnr Philip, Hay en Rik)

Afgelopen seizoen, najaar 2018, wist het 2e senioren team uitermate goed te presteren en verzekerde daarmee het kampioenschap in die klasse. Na afloop van de competitie was het verschil met de nummer 2 maar liefst 16 punten. Het team, bestaande uit Philip Hülsmann, Marcel Snijder, Hay van Dosselaar, Rik Houx en Wojciech Kosal, boekte louter overwinningen tot de 9e wedstrijd in en tegen Maastricht, waar met 6 – 4 verloren werd. De laatste wedstrijd van het seizoen werd echter weer soeverein gewonnen en daarmee was het kampioenschap beslist. Het teamwork binnen het team is bijzonder hoog geweest, getuige het feit dat alle dubbels werden gewonnen. Individueel werden ook erg goede prestaties geleverd, waardoor de percentages (gewonnen wedstrijden) tot de hoogste van de competitie behoorden. Verder is het nog uniek te vermelden dat Hay zonder te spelen ook kampioen is geworden. Door een hardnekkige blessure moest hij de gehele competitie vanaf de bank meebeleven, maar zijn mentale ondersteuning aan de overige teamleden is ook uiterst belangrijk geweest voor het uiteindelijk behaalde resultaat.

Na afloop van de clubkampioenschappen werden de heren in het zonnetje gezet door de voorzitter en de toegestroomde leden in café ‘de Aaj Mert’. Helaas kon Marcel Snijder niet aanwezig zijn en stond Wojciech nog vast in de file ergens in Duitsland, vandaar dat zij ontbreken op de foto.

De heren ontvingen de steeds traditioneler wordende Kampioenschaps-Beker, iets voor te knagen en een setje bonnen, natuurlijk een groot applaus en een stevige handdruk van de toegestroomde leden.