Tom Aerts schittert op het 'TTC-OLS'

Op 8 juli 2017 hebben de volwassen leden van onze club een bezoek gebracht aan ‘Broederschap Sint Martinus Tegelen’. De Tegelse schutterij was, ondanks dat het echte OLS in volle gang was, bereid gevonden hun deuren te openen voor het ‘TTC OLS’. Voor dit evenement hadden zich ongeveer 25 leden opgegeven en uiteindelijk na een lange confrontatie tussen Tom Aerts en Marcel Snijder was het laatstgenoemde die zijn 33e schot miste. Aangezien Tom zijn voorbeeld niet volgde mocht hij zich tot OLS Koning van TTC kronen. Hiertoe ontving hij ’s avonds een echt Tegels biertje. In eerste instantie werd er trouwens in teamverband geschoten en hier bleken Bas Nelissen, Marie-Jose van Dosselaar en Marcel Snijder het best te presteren. Over het algemeen werd er door alle deelnemers erg goed geschoten, de missers per persoon waren met maximaal twee vingers te tellen. 

De activiteit werd afgesloten met een inmiddels traditionele bbq bij de Aaj Mert. Zoals gebruikelijk bij TTC werd dit deel van de activiteit door nog een aantal extra leden bezocht daarmee het totaal aan eters brengend op ongeveer 40. Tussen het eten en de drankjes door werd er natuurlijk veel ‘geouwehoerd’ over het afgelopen seizoen, het seizoen dat komen gaat, de nieuwe zaal en wat nog meer ter tafel kwam.

De 2 kampioensteams van het voorjaar, TTC 2 - Senioren en TTC 2 - Recreanten, werden diezelfde avond in het zonnetje gezet door Mark. Ze ontvingen allen een Tegelse biertje en een heuse kampioensbeker, een primeur.

Een impressie van de dag vind je in het fotoalbum.